Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Werkwijze

Via deze website kunt u informatie krijgen over het Nederlandse sociale zekerheidsrecht met het accent op bezwaar en beroep. Vind een kantoor bij u in de buurt.

Zoekt u een advocaat voor een bezwaarschrift? Bel de Intakebalie 088 - 629 00 64
U kunt vrijblijvend mailen of bellen met de Bezwaarschrift Intakebalie via 088 - 629 00 64 (lokaal tarief). Wanneer u ons mailt bellen wij u terug. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord voor een kosteloos en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies. Verder kunnen de juristen u helpen bij het selecteren van de juiste advocaat en kunnen zij uw zaak direct voorleggen aan een advocaat uit het landelijke netwerk. U krijgt dan zelf contact met de advocaat die het beste bij uw zaak past.

De Bezwaarschrift Intakebalie is geopend van maandag t/m donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Om u nog beter te kunnen bedienen, is de intakebalie ook in het weekend geopend tussen 12:00 en 16:00 uur. Op feestdagen is de intakebalie gesloten.

Belangrijke informatie over het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Bezwaarschrift Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim - zoals die gelden voor advocaten - niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Bezwaarschrift Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht
Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het sociale zekerheidsrecht als specialisatie, zijn ervaren in bezwaarzaken en zijn uiteraard lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om uitkeringszaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Ga naar hoofdpagina Over ons

LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)