Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Over Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is een landelijk kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke  advocaten gespecialiseerd in uitkeringszaken. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid.

Met vestigingen door heel Nederland vindt u altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Alle kantoren zijn bovendien 7 dagen in de week bereikbaar via onze Intakebalie op 088 - 629 00 64 (lokaal tarief).

Onze geschiedenis
Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2014 onder leiding van Advocaten Zakendesk samen met een advocatenkantoor Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen opgezet. Met het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen wordt invulling gegeven aan de veranderende wensen en eisen van de rechtzoekende, met de individuele juridische situatie als uitgangspunt.

00_Team_AZ_v2_lbbu

Onze beloften:

  •    Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
  •    Een kosteloze intake en snelle reactie
  •    Zeven dagen per week bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend
  •    Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
Samen sterk
Alle advocaten hebben een eigen profiel op onze website. Dankzij de 'samen sterk' formule is het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen uitgegroeid tot de grootste portal voor uitkeringszaken van Nederland. Door onze gezamenlijke marketing hebben wij een goede naam in de markt opgebouwd waar we trots en zuinig op zijn.

Onze ambitie
Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren met een nog betere regionale dekking. Daarnaast zullen wij blijven werken aan optimale service van de deelnemende kantoren aan alle rechtzoekenden. Daarnaast zullen wij gezamenlijk een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Op deze manier maken we het voor de rechtzoekende nog eenvoudiger om zijn uitkeringszaak aan ons voor te leggen op een manier zoals het hem het beste uitkomt.

Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten willen wij de favoriete keuze zijn van een ieder die een oplossing wenst van een probleem met een uitkering.

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen - De landelijke specialisten in bezwaar- en beroepszaken.

Pro deo advocaat
In uitkeringszaken is de inzet van een advocaat in de meeste gevallen voor u nagenoeg kosteloos. De advocaat werkt op basis van gesubsidieerde bijstand (pro deo). Dit betekent dat u slechts een geringe eigen bijdrage verschuldigd bent.

Alle LBBU advocaten werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)