Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Over Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen

Elk jaar weten vele duizenden rechtzoekenden het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen (LBBU) te vinden, ons landelijke kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke en zelfstandige advocaten, gespecialiseerd in uitkeringszaken. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid. Als u een juridisch probleem heeft met uw uitkering, dan kunt u 7 dagen per week bij ons terecht.

Probleem met uitkering

Met vestigingen door heel Nederland hebben we altijd een kantoor in de buurt van de rechtzoekende. Alle kantoren zijn bovendien 7 dagen in de week bereikbaar via onze centrale Juridische Intakebalie op 088 - 629 00 64 (lokaal tarief). Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten zijn wij er voor iedereen die een oplossing zoekt voor een probleem met een uitkering, bijvoorbeeld:

  • Weigering van een WWB bijstandsuitkering of UWV-uitkering
  • Een tussentijdse stopzetting of wijziging van een uitkering
  • Het indienen van een bezwaarschrift
  • Na de beslissing op bezwaar, het indienen van beroep
  • Hoger beroep na een vonnis
  • Voorlopige voorzieningen voor bijstandscliënten

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter, goedkoper en toegankelijker kan, is in 2014 Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen (LBBU) opgezet. Met het LBBU wordt invulling gegeven aan de veranderende wensen en eisen van de rechtzoekende, met de individuele juridische situatie als uitgangspunt. Door onze focus op uitkeringszaken hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het terrein van het sociaal zekerheidsrecht. Hierdoor zijn wij, in nauwe samenwerking met ons netwerk van gespecialiseerde advocaten, in staat om snel en effectief te opereren en u als rechtzoekende vaak onmiddellijk te helpen.

Het LBBU team

Wat wij beloven:

  • Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
  • Een kosteloze intake en snelle reactie
  • Zeven dagen per week bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend
  • Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten

Vaak pro deo advocaat mogelijk

In uitkeringszaken is de inzet van een advocaat meestal - vrijwel - kosteloos. De advocaat werkt op basis van gesubsidieerde bijstand (pro deo). Dit betekent dat u slechts de geringe wettelijk verplichte eigen bijdrage verschuldigd bent. Alle LBBU advocaten werken als het kan altijd op pro deo basis.

Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is onderdeel van OmniLegal

OmniLegal-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar juridische internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Met een juridische intakebalie voor de eerste vragen en een groot netwerk van gespecialiseerde advocaten als de zaak dat vraagt, hebben ze van OmniLegal de beste, meest toegankelijke en innovatieve juridische dienstverlener van Nederland gemaakt. Vanuit de gedachte ‘Dat moet toch ook anders kunnen, eenvoudiger, goedkoper voor de klant?’ vernieuwen ze constant hun diensten.

LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)