Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Deelname kantoor

Ontdek de voordelen voor uw kantoor

Conform_gedragsregels_LBBUAls deelnemer van het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen.

Aanvragen  Website en kantoorprofiel

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op de juiste doelgroep. Elke deelnemer krijgt een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de advocaten. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel optimaal vindbaar wordt. Wij brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

Aanvragen  Waardevolle exclusieve aanvragen doorgestuurd

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via ons gebruiksvriendelijke distributiesysteem krijgt elke advocaat/jurist digitaal alle aanvragen doorgestuurd.

Bereikbaar  Optimale bereikbaarheid

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook 's avonds en in het weekend. 
Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen.
 Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

Exclusiviteit_1  Exclusiviteit

Elke deelnemer krijgt aanvragen uit zijn regio aangeboden. Deze aanvragen zijn exclusief; alleen de deelnemer die ze krijgt toegestuurd kan deze in behandeling nemen.

Samenwerking  Samenwerking met Premium Partners

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is een unieke landelijke formule met veel lokale kantoren door heel Nederland. Vanuit dat perspectief is LBBU ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei belangrijke premium partners.
 Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

Kwaliteitsnetwerk  Kwaliteitsnetwerk

U sluit zich aan bij een kwalitatief netwerk van sociale zekerheidsrecht advocaten. Allen staan voor service & vakkundigheid. 
Bovendien kunnen kantoren ook onderling zaken binnen het netwerk aan elkaar doorspelen.  

Kostenbesparing  Kostenbesparing

Als een groot netwerk van kantoren zijn wij in staat om samen een duidelijk kostenvoordeel bij  inkoop te behalen. Bijvoorbeeld op het gebied van advertentie-inkoop en marketing, verzekeringen en juridische bibliotheken.

00_Team_dec2015

Aanmelden als advocaat

Wilt u ook profiteren van deze voordelen als deelnemer? Neem dan gerust contact op met Advocaten Zakendesk. U kunt ons bellen via 035 - 694 52 72 of stuur een e-mail aan de heer mr. Sam Kieboom: sam@advocaten-zakendesk.nl.
 Wij helpen u graag focussen op zaken waar u goed in bent, het runnen van een kantoor en helpen van cliënten.

Conform_gedragsregels_LBBU