Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


AHL Advocaten

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Utrecht

Van Asch van Wijckskade 31
3512 VR Utrecht

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

AHL Advocaten

U heeft een juridisch probleem?
Wij bieden u een uitstekende rechtsbijstand

Niemand vraagt om juridische problemen maar soms kunt u ze niet vermijden. En als u dan toch wordt geconfronteerd met een juridisch conflict, dan wilt u natuurlijk wel dat uw belangen worden behartigd door een deskundig advocaat.

U wilt dat uw zaak serieus, voortvarend en deskundig wordt aangepakt? De ervaren advocaten van Aartsen Hekman Lodder te Utrecht bieden uitstekende rechtshulp. Met onze unieke aanpak leveren wij juridisch maatwerk om zo voor elke cliënt het best mogelijke resultaat te boeken.

Een team van toegewijde advocaten

Ons advocatenkantoor bestaat uit ervaren advocaten met ieder een eigen specialisme. Wij zijn lid van verschillende specialisatieverenigingen zodat de kwaliteit van onze advocaten gegarandeerd is. Ons doel is om onze cliënten op een eigentijdse wijze juridisch te begeleiden en te ondersteunen.

Wij beseffen ons goed dat het bieden van rechtshulp meer is dan alleen juridische ondersteuning. Bij ons staat dan ook de cliënt centraal en nemen wij de tijd om  naar cliënten te luisteren.

Wij zijn specialisten

Wij weten waar we goed in zijn, maar we realiseren ons ook dat we u niet overal mee kunnen helpen. Het recht ontwikkelt zich elke dag! AHL heeft daarom gekozen om zich te specialiseren in een aantal rechtsgebieden om zo onze cliënten hoogwaardige rechtshulp te kunnen geven.

Advocaten bezwaar uitkeringen bij dit kantoor:
Grotere kaart weergeven
 


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)