Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


De Back & Sopacua Advocaten

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Rotterdam

Pijnackerplein 2B
3035 GB Rotterdam

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

De Back & Sopacua Advocaten

De Back & Sopacua Advocaten is een betrouwbaar, deskundig, pragmatisch en laagdrempelig advocatenkantoor in Rotterdam dat zich toelegt op de algemene rechtspraktijk. Het kantoor wordt bemand door Joost de Back en Jiri Sopacua. Joost en Jiri hebben elkaar leren kennen toen zij als advocaat werden beëdigd. Door hun gedeelde kijk op verschillende aspecten van zowel de advocatuur als de maatschappij ontstond al snel een vriendschap tussen deze twee heren, hetgeen uiteindelijk ook heeft geleid tot de oprichting van De Back & Sopacua Advocaten.

Joost en Jiri geloven dat u als cliënt centraal moet staan. Zij vinden het belangrijk dat u zich welkom en begrepen voelt. Een directe en goede service met een persoonlijke benadering is daarom een belangrijke pijler binnen het kantoor, net als het leveren van deskundig advies. Dit betekent dat Joost en Jiri u op een open, eerlijke en deskundige wijze zullen inlichten over uw rechtspositie en over uw kansen op succes in het geval u bent verwikkeld in een juridische procedure of overweegt een juridische procedure te starten,  ook al zou het advies financieel gezien minder voor het advocatenkantoor uitpakken. Joost en Jiri geloven in het motto dat een tevreden cliënt zal terugkomen.

Advocaten bezwaar uitkeringen bij dit kantoor:
Grotere kaart weergeven


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)