Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Sarikas & Agayev Advocaten

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Rotterdam

Mathenesserplein 99-B
3023 LA Rotterdam
010 - 760 2785

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Sarikas & Agayev Advocaten

Gezien de toenemende juridisering van onze maatschappij zijn juridische vraagstukken veelal complex en hebben zij betrekking op meerdere rechtsgebieden. Een betrokken en deskundig advocaat is dan van essentieel belang. Door goed advies en begeleiding kunnen conflicten en procedures vaak worden vermeden. Sarikas & Agayev Advocaten is een ambitieus advocatenkantoor met een verfrissende kijk op de advocatuur. Wij geloven in de kracht van een kleinschalig, gespecialiseerd kantoor dat herkenbaar is voor de cliënten, gemakkelijk toegankelijk, met samenwerking in teamverband, korte lijnen en duurzame verhoudingen met cliënten.

Ons kantoor is gevestigd op het Mathenesserplein in Rotterdam. Het kantoor beoefent de algemene rechtspraktijk, met accenten op het huurrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het contractenrecht, het arbeidsrecht en het consumentenrecht.

Bij Sarikas & Agayev Advocaten staat te allen tijde het belang van de cliënt voorop. Zowel particulieren als bedrijven worden door Sarikas & Agayev Advocaten geadviseerd en zo nodig bijgestaan in procedures. In eerste instantie zal onderzocht worden of een doelgerichte oplossing buiten de rechtbank gevonden kan worden, om zo langdurige en vaak kostbare procedures te voorkomen. Lukt dat niet dan zetten wij zo nodig de eerste stap in de rechterlijke procedure.

Wij bieden juridische dienstverlening op zowel betalende basis als op basis van door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel 'het toevoegingsstelsel' genoemd. U betaalt dan geen uurtarief maar een door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van uw inkomen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een vast tarief af te spreken.

U kunt altijd op korte termijn bij ons terecht. Maak meteen een afspraak.

Advocaten bezwaar uitkeringen bij dit kantoor:
Grotere kaart weergeven


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)