Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Wel Advocaten

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Breda 2

Van Goorstraat 12
4811 HJ Breda 2
076 - 205 9311

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Wel Advocaten

Om ook uw kant van het verhaal goed naar voren te brengen en uw rechten te bewaken, staat Wel Advocaten u met raad en daad terzijde. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Hoewel gevestigd in Breda bestrijkt ons werkgebied heel (West-)Brabant waaronder Etten-Leur, Rucphen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, maar ook Tholen.

Wel Advocaten is gespecialiseerd in de diverse rechtsgebieden die u terugvindt op deze website. Indien u een juridisch probleem hebt dat niet specifiek genoemd wordt, kunt u uiteraard ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Op dat moment krijgt u een advies of wij u van dienst kunnen zijn of dat u zich beter kunt wenden tot een collega-advocaat.
Het spreekt voor ons voor zich dat wij u altijd van een deskundig en eerlijk advies voorzien en daarin aangeven wat uw mogelijkheden zijn. Ook als dit in eerste instantie niet de gewenste uitkomst is.

Of het nu gaat om bemiddeling bij persoonlijke geschillen, duidelijkheid scheppen in het woud aan regels of ingewikkelde zakelijke processen: wij helpen u op praktische en begrijpelijke wijze.

Advocaten bezwaar uitkeringen bij dit kantoor:
Grotere kaart weergeven


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)