Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Wattilete Advocaten

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Arnhem 3

Rijnkade 37
6811 HA Arnhem 3

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Wattilete Advocaten

Advocatenkantoor Wattilete kan worden aangemerkt als een algemene, sociale rechtspraktijk en houdt zich dagelijks bezig met diverse rechtsgebieden. Niet alleen particulieren maar ook ondernemers kunnen hier terecht met hun juridische problemen.

Advocatenkantoor Wattilete streeft er naar om werk van goede kwaliteit te leveren en koppelt die kwaliteit aan betrokkenheid met de cliënt. Onze missie is om onze cliënten de best mogelijke juridische kennis en expertise te leveren en tegelijkertijd onze betrokkenheid bij de samenleving uit te dragen.

Het kantoor hanteert een pro-actieve benadering om juridische problemen op te lossen of beter gezegd: te voorkomen. Betrouwbaarheid en het stipt uitvoeren van afspraken zijn eigenschappen die wij hoog in het vaandel dragen.

Advocatenkantoor Wattilete is gevestigd aan de Rijnkade 37 te Arnhem en grenst aan het horecagedeelte ter plaatse. Het kantoor is per openbaar vervoer uitstekend te bereiken en bevindt zich op loopafstand van het centraal station van Arnhem. Parkeergelegenheid nabij het kantoor is geen enkel probleem. U kunt betaald parkeren op de Rijnkade (ter hoogte van de aanlegplaatsen van de rondvaartboten) of in de parkeergarage aan de Langstraat.

Advocaten bezwaar uitkeringen bij dit kantoor:
Grotere kaart weergeven


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)