Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Waalsprong Advocaten

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Nijmegen

Jonagoldstraat 13
6515 EM Nijmegen

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Waalsprong Advocaten 

Advocatenkantoor 'Waalsprong Advocaten', gevestigd aan de Jonagoldstraat 13 te Nijmegen, streeft preventieve advocatuur na en wil het recht voor iedereen toegankelijk maken. Preventieve advocatuur dient ertoe problemen in der minne te schikken en verdere problemen te voorkomen. Daarmee bent u als cliënt(e) tenslotte het beste gediend en bespaart u veel geld. Een procedure opstarten bij de rechtbank kan alsnog in een later stadium.


Ons kantoor kenmerkt zich door kwaliteit, integriteit en een op resultaat gerichte aanpak. Laagdrempeligheid en heldere communicatie staan bij ons voorop.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door met betrokkenheid en op deskundige wijze de belangen van onze cliënten te behartigen. Het team van advocaten met ieder eigen specialisaties, biedt een breed pakket op het gebied van de juridische dienstverlening en procespraktijk, zowel aan ondernemers als aan particulieren.

Alhoewel het merendeel van het cliëntenbestand in Gelderland is gevestigd, strekt de zakelijke juridische dienstverlening zich over geheel Nederland uit.

Advocaten bezwaar uitkeringen bij dit kantoor:
Grotere kaart weergeven
 


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)