Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


3M Advocaten

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Nijmegen

Groenestraat 238A
6531 HZ Nijmegen

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Bij 3M Advocaten werken drie advocaten samen: M.A. Wellen (Marjo), J.M.A.P. van Pul (Marjolein) en M.C. van der Meij (Marion).

Een advocaat die goede rechtshulp wil verlenen, kan niet op alle rechtsgebieden kwalitatief goede rechtshulp verlenen. Daarom hebben wij alle drie gekozen voor een aantal rechtsgebieden. Met onze specialisaties vullen wij elkaar aan. Wij staan u bij wanneer u als particulier juridische hulp nodig heeft op het gebied van huurrecht, familierecht, verschillende uitkeringen en voorzieningen, arbeidsrecht, consumentenrecht en schuldsanering (WSNP). Door de kleinschaligheid van ons kantoor zijn de lijntjes kort en is de sfeer informeel.

Wij voelen ons bij uw zaak betrokken en willen kwalitatief goede rechtshulp betaalbaar en laagdrempelig houden. Wij komen voort uit de sociale advocatuur en de vakbond. Wij zetten ons in voor particulieren met lagere inkomens, met rechtzoekenden die zich in een maatschappelijk ongelijke positie bevinden ten opzichte van de overheid.

Uw belang staat voorop en uw rechtsvraag of rechtsprobleem staat centraal. Daar hoort een goede communicatie bij. Daarom vinden wij een persoonlijke aanpak van uw zaak belangrijk en geven u altijd eerlijke informatie over uw kansen en de eventuele financiële risico’s die u loopt. Wij informeren u in iedere fase over alle ontwikkelingen in uw zaak. De advocaat die uw zaak behandelt is uw vertrouwenspersoon en is uiteraard tot geheimhouding verplicht.

Als we uw geschil zonder procedure kunnen oplossen, heeft dat onze voorkeur. Maar als dat niet lukt, zijn we niet bang om een gerechtelijke procedure te starten.

Wij houden onze rechtshulp voor iedereen betaalbaar. Dat kan ook, omdat we ons hebben gespecialiseerd. Overbodige luxe blijft buiten de deur en onze kantoorkosten zijn laag. Wij bespreken met u of u in aanmerking komt voor een zogeheten toevoeging. Dat wil zeggen dat u uw rechtsbijstand financieel vergoed krijgt. Daarover vindt u ook informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org.  Komt u niet voor een toevoeging in aanmerking, dan berekenen wij een redelijke uurtarief. Wij brengen u geen kantoorkosten in rekening. Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, bent u vrij om zelf een advocaat te kiezen.

Ons kantoor voldoet aan de kwaliteitsnormen van de Nederlandse Orde van Advocaten. Wij zijn lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland.

Advocaten bezwaar uitkeringen bij dit kantoor:
Grotere kaart weergeven
 


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)