Ook pro deo
088 - 629 00 64
7 dagen per week bereikbaar
(lokaal tarief)
WhatsApp gratis uw vraag!
WhatsApp naar: 06 498 788 10

Uitkeringsprobleem? LBBU bellen!


Advocatenkantoor Fischer-Fuhler

Advocaten bezwaar uitkeringen - vestiging Emmen 2

Ullevi 13
7825 SC Emmen 2
088 - 629 00 64

Bel kantoor: 088 - 629 00 63
(lokaal tarief)

Het Landelijk Bureau Bezwaar Uitkeringen is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in bezwaar uitkeringen. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Ook pro deoOok pro deo
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Advocatenkantoor Fischer-Fuhler

 Advocatenkantoor Fischer-Fuhler is opgericht door Claudia Fischer-Fuhler, advocaat sinds 2002. Het kantoor is gevestigd aan de Ullevi 13 te Emmen, nabij het stadion van FC Emmen en goed bereikbaar vanaf de Rondweg rondom Emmen. 

Advocatenkantoor Fischer-Fuhler staat u graag bij in een procedure tegen bijvoorbeeld het UWV of de gemeente. Het is onze rol om de juiste aanpak te bepalen, te bemiddelen, te onderhandelen en als het echt nodig is te procederen. Als de uitkeringsinstantie, het UWV of de gemeente een beslissing neemt over uw uitkering en u bent het daar niet mee eens, dan kunt u bezwaar maken. Het is verstandig om hiervoor een advocaat te raadplegen, omdat de regels omtrent het vaststellen van het recht op een uitkering behoorlijk ingewikkeld zijn. Het belang van een goede afhandeling is zeer groot; het gaat immers om uw inkomen!

Betaalbare rechtshulp voor iedereen. Dat is het uitgangspunt van Advocatenkantoor Fischer-Fuhler. Wellicht komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Advocatenkantoor Fischer-Fuhler helpt u met het aanvragen van subsidie voor rechtsbijstand.  


LBBU Advocaten voor bezwaar UWV

Wij verzorgen uw bezwaar

Stel ons uw vraag en een advocaat neemt vaak nog dezelfde dag contact met u op. Ook pro deo mogelijk.

Spreek meteen een jurist, bel: 088 629 00 64 (lokaal tarief)